Over ons

Wij helpen je slim te investeren in je toekomst met gegarandeerd rendement

Over Smart Investing Solutions

Smart Investing Solutions staat volledig in het teken van ondernemen met oog op de toekomst. Hierbij specialiseren we ons in twee divisies. 

Bij Smart Investing Solutions investeren we in eerste plek in ‘Duurzaam Rendement Vastgoed’. Hierbij geven we jou de mogelijkheid om te investeren en mee te genieten van bovengemiddelde rendement gecorreleerd aan doordachte en solide immo-investereningen. 

Daarnaast positioneert Smart Growth Solutions zich als mentor, zodat jouw bedrijf / onderneming / organisatie kan groeien via ruimere kennis, inzichten en strategieën. Dit doen we aan de hand van aandeelhouderschap of een royalty overeenkomst.  

Elke vezel van Smart Investing Solutions ademt waar de mens en de ondernemer ‘pur sang’ Benny Mintjens voor staat: oerdegelijk, inventief en gericht op meerwaarde voor elke partij.

- Herman

Wij investeren ook in jouw organisatie

Smart Growth Solutions heeft als belangrijkste doel jou bij te staan als mentor in jouw bedrijf / onderneming / organisatie. De focus is groeien via ruimere kennis, inzichten en strategieën. Zelfs als je alles weet, kan en doet.

Contacteer ons

Smart Investing Solutions BV 

Dianalaan 9, 2970 Schilde

BTW: 0756.793.505

Smart

Investing

Solutions